Izdelava spletne trgovine

S skrbno zasnovano in kvalitetno izdelavo spletne trgovine boste povečali prodajo ter zmanjšali stroške na področju prodaje, marketinga in podpore.

Lepo oblikovana spletna trgovina pritegne obiskovalce

Če želite navdušiti uporabnike in jih prepričati v nakup vaših izdelkov ali storitev, je izdelava spletne trgovine zagotovo ključ do poslovnega uspeha. S pomočjo spletne trgovine boste povečali vašo prodajo ter pridobili na ugledu in prepoznavnosti. Številne napredne funkcije, moderni izgled in enostavnost nakupa so razlog, da se bodo uporabniki na spletno trgovino še vračali in opravljali nakupe.

Hiter, enostaven in varen nakup

Profesionalno izdelana spletna trgovina omogoča hiter, varen  in enostaven nakup le v nekaj korakih. Vnesti morate le podatke o plačniku, načinu plačila, dostavi in že opravite naročilo. V spletno trgovino so vključeni vsi najbolj priljubljeni načini plačila in dostave, vključno s stopnjami za fiksno ceno, glede na težo pošiljke, lokacijo dostave,… Uporabnikom prijazno in pregledno postavljeni gumbi omogočajo hitro dodajanje artiklov v košarico in med priljubljene, lahko pa izdelke med seboj tudi primerjate in ocenjujete.

Promocije, akcije in kuponi za pospeševanje prodaje

Spletno prodajo povečate s številnimi akcijami in ugodnostmi, ki jih spletna trgovina ponuja. Omogoča vam številne funkcionalnosti: vpis popustov in kuponov, vpis promocijske kode, možnost brezplačne dostave, na voljo pa sta tudi modula za akcijsko in količinsko prodajo. Vedite, da z oglaševanjem ugodnosti, ki jih ponujate, vašo spletno trgovino učinkovito promovirate in ji zvišujete prepoznavnost.

Vas zanimajo rezultati prodaje v spletni trgovini?

S pomočjo naprednih uredniških orodij boste spletno trgovino preprosto in učinkovito upravljali, brez večjega predznanja. Imeli boste pregled nad vsemi naročili, nakupi in statistične podatke, prikazane v preglednih razpredelnicah, ki vam omogočajo natančno spremljanje in analizo aktivnosti obiskovalcev in kupcev v vaši spletni trgovini.

Postopek izdelave spletne trgovine

Preučitev dejavnosti in analiza trga

Za kvalitetno spletno trgovino, ki vam bo prinesla uspešne poslovne rezultate, je potrebno analizirati in preučiti trg na katerega se podajate. Samo s premišljeno in skrbno načrtovanoin izdelano spletno trgovino dosežete boljšo prodajo ter minimalizirate stroške pri prodaji, marketingu in podpori. Ker je število spletnih trgovin dandanes izjemno veliko, je naš cilj, da izstopate in prehitite konkurenco na vsakem koraku, uporabnike pa prepričate z izjemno enostavno in zanimivo nakupovalno izkušnjo.

Izbira vrste spletne trgovine

Glede na vašo dejavnost in potrebe lahko izbirate med spletno trgovino namenjeno fizičnim osebam ali podjetjem. Spletna trgovina za fizične osebe, ali na krajše B2C (Business to Costumer) je prilagojena končnim uporabnikom in ciljni skupini, medtem ko je spletna trgovina za podjetja, ali na krajše B2B (Business to Business), namenjena znanemu krogu uporabnikov – poslovnim partnerjem.  Sicer je prodajni program enak, a so razlike v prodajnih pogojih: načini plačil, izdaja računov,…

Grafično oblikovanje trgovine

Spletna trgovina mora uporabnikom v nekaj sekundah pasti v oči in jih prepričati, saj lahko prvi vtis in oblika spletne trgovine vpliva na  njihovo zaupanje ter povečanje prodaje. Prav zato vam oblikujemo unikatno in napredno spletno trgovino, ki bo uporabnike navdušila, hkrati pa izboljšala prepoznavnost in ugled vaše blagovne znamke.

Povezava z drugimi spletnimi portali ter poslovnimi in računovodskimi programi

Ker je dandanes uvoz in izvoz podatkov izrednega pomena, saj vam lahko enostavno prihrani velike stroške in čas, vam izdelamo vmesnike za masovni prenos podatkov za znane spletne portale, kot so Mimovrste, Bolha, EnaA, Ceneje.si, Lovec na cene,… ter za poslovne in računovodske programe. Presenetilo vas bo, ko boste videli kako enostavno in hitro lahko uredite in posodobite vaše prodajne artikle ter poskrbite, da bo vaša stran vedno ažurna in aktualna.

Številni dodatki in moduli

Za napredno uporabniško izkušnjo in zadovoljstvo uporabnikov razvijamo številne dodatke in module, ki so v skladu z najnovejšimi tehnološkimi in marketinškimi trendi. Funkcionalnosti, ki jih ponujajo dodatki in moduli, vam olajšajo upravljanje spletne trgovine, omogočajo boljšo analizo in spremljanje rezultatov prodaje, prihranijo čas ter pripomorejo k boljši uporabniški izkušnji, ki je seveda najbolj pomembna.

Cenik izdelave spletne trgovine

Lastnosti paketa:
 • Število artiklov
 • Grafični design
 • Napredni iskalnik
 • SEO linki
 • Akcije
 • Plačilo po povzetju
 • Plačilo po predračunu
 • Obveščanje strank preko e-pošte z zgodovino
 • Količinska prodaja s popusti
 • Veleprodaja – grupiranje kupcev v skupine
BasicShop
599€
 • do 50
 • po predlogi
MedijaShop (B2C)
1.250€
 • neomejeno
MedijaBusiness (B2B)
1.900€
 • neomejeno
Cene so zapisane brez 22% DDV

Priporočila

041 280 174